,

Mogelijk collectieve actie naar verkooppraktijken Vandaag Online

21 februari 2020

Berntsen Mulder Advocaten start mogelijk een collectieve actie tegen de dubieuze verkooppraktijken van het bedrijf Vandaag Online. Dit bedrijf benadert kleine ondernemers met een voorstel om hun bedrijf via een website meer bekendheid te geven. Maar de speciale actie met de mooie korting blijkt toch net even anders te zijn.

Zaterdag wordt in het tv-programma Kassa aandacht besteed aan de verkoopmethoden van Vandaag Online. Advocaat Jeroen Thiele legt in de uitzending uit wat de juridische mogelijkheden zijn om tegen dit soort verkooppraktijken in actie te komen. Tevens doet Thiele een oproep aan gedupeerde ondernemers om zich te melden. Wanneer er voldoende ondernemers zijn die mee willen doen, wordt een collectieve actie gestart.

Wie meer wil lezen over de mogelijke collectieve actie, of wie interesse heeft om mee te doen, kan op de pagina Actie tegen Vandaag Online meer informatie vinden.

Collectieve actie tegen Vandaag Online

Tips en tools

Gratis spreekuur

Bent u de dupe van acquisitiefraude? Maak gebruik van ons spreekuur. Face-to-face of telefonisch. Elke laatste donderdag van de maand.

Meer info arrow_forward
Voorbeelddocumenten

Met deze voorbeelddocumenten helpen we u graag op weg.

Voorbeelddocumenten arrow_forward
Zaak aanmelden

Wilt u u een vrijblijvend advies van onze specialisten?

Meldt hier uw zaak aan arrow_forward