,

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

Onze specialisten hebben ervaring met de werkwijze van fraudeurs en kunnen u bijstaan met praktisch en helder advies. Zij staan dagelijks benaderde en gedupeerde bedrijven te woord. Uiteraard kunnen zij u ook bijstaan als uw bedrijf wordt geconfronteerd met een incassobureau of als u bent gedagvaard.

Nieuwe wetgeving

Onze specialisten houden zich al geruime tijd bezig met verschillende vormen van acquisitiefraude. Zij hebben collectieve groepen ondernemers bijgestaan in gerechtelijke procedures. De wetgeving met betrekking tot acquisitiefraude is vrij nieuw (2016). Onze specialisten hebben zich in deze materie verdiept en hebben het zich eigen gemaakt. Zij zijn koploper op het gebied van acquisitiefraude en hebben ervaring met de werkwijze van fraudeurs. Zij staan dagelijks benaderde en door acquisitiefraude gedupeerde bedrijven te woord.

Kosten laag houden

Daarnaast proberen wij de kosten voor gedupeerde bedrijven zo laag mogelijk te houden door zoveel mogelijk te werken op basis van collectieve acties. Daarmee worden de kosten gedragen door meerdere partijen en blijft juridische hulp voor u betaalbaar.

Referenties

Wat vinden anderen van ons werk?

Lees het hier

Ons team

Jeroen Thiele

advocaat-partner

0172 - 49 43 45

Sietske Salentijn

juridisch assistent

0172 - 49 43 45

Dylan Helmich

jurist

0172 - 49 43 45

Madhavi Nagessersing

advocaat

0172 49 43 45

Tips en tools

Gratis spreekuur

Bent u de dupe van acquisitiefraude? Maak gebruik van ons spreekuur. Face-to-face of telefonisch. Elke laatste donderdag van de maand.

Meer info arrow_forward
Voorbeelddocumenten

Met deze voorbeelddocumenten helpen we u graag op weg.

Voorbeelddocumenten arrow_forward
Zaak aanmelden

Wilt u u een vrijblijvend advies van onze specialisten?

Meldt hier uw zaak aan arrow_forward